George Clooney heeft het gehad met paparazzi die in bomen klimmen voor zijn tweeling

De Amerikaanse acteur George Clooney (56) heeft paparazzi nooit leuk gevonden en wordt er dezer dagen blijkbaar constant mee geconfronteerd. Hij sleept daarom Voici voor de rechter. Het Franse blad pakte op de cover uit met de prille tweeling van de acteur en zijn echtgenote, mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin (39).

Clooney geeft de redacteurs van Voici een fikse uitbrander en waarschuwt anderen. "Deze week hebben fotografen ons hek met een ladder beklommen, in onze boom gezeten en op illegale wijze foto's bekomen van onze kinderen thuis. Maar niet getreurd: de fotografen en het magazine zullen worden vervolgd. De veiligheid van onze kinderen vraagt hierom", laat de acteur in een mededeling weten. Clooney heeft het duidelijk gehad met paparazzi en zal alle mogelijke juridische middelen aanwenden.

De spreekwoordelijke druppel zijn de foto's op de cover van Voici waarop het koppel te zien is met hun zoontje Alexander en dochtertje Ella in de tuin. Het gezin was op vakantie in Italië waar Clooney een residentie heeft aan het Comomeer. De foto's werden op ruime afstand genomen en er is duidelijk geen toestemming gevraagd aan de ouders. Van Alexander en Ella, die begin juni in Londen werden geboren, verschenen voorlopig nog nergens officiële foto's. Clooney en Alamuddin staan op hun privacy.