Verdachte viervoudige moord op ex-vriendin, haar grootouders en fotograaf blijft in de cel

De verdachte van de drievoudige moord in Gistel en een vierde moord op een fotograaf uit Gent blijft in de cel. De raadkamer heeft zijn aanhouding verlengd met een maand. Gisteren verklaarde de advocate van de verdachte dat haar cliënt de moorden bekend heeft.

Vorige week dinsdag had de verdachte zijn ex-vriendin en haar twee grootouders doodgestoken in Moere, bij Gistel. Na de feiten was hij op de vlucht geslagen, maar hij kon uiteindelijk ingerekend worden in Oostende. 

Later bleek dat de man ook verantwoordelijk zou zijn voor de moord op een hobbyfotograaf uit Sint-Amandsberg bij Gent. Die bleek de ex-vriendin van de verdachte te kennen. De verdachte heeft de moorden intussen bekend. 

Meest gelezen