Man opgepakt met twee gestolen lantaarnpalen op dak van wagen

In de Nederlandse stad Lelystad heeft de politie een auto met een wel heel bijzondere lading tegengehouden, namelijk twee enorme lantaarnpalen. Dat meldt NOS. De lantaarnpalen werden waarschijnlijk gestolen in Almere. Het is niet duidelijk wat de bestuurder, die dronken was, met de palen wilde doen.

De politie merkte bij haar controle een alcohollucht op bij de bestuurder, maar die laatste weigerde een alcoholtest af te leggen. De bestuurder werd daarop gearresteerd. De auto bleek overigens niet verzekerd en was niet gekeurd. Het rijbewijs van de man werd eind vorig jaar ongeldig verklaard en daarbovenop liepen er al een aantal strafrechtelijke onderzoeken tegen de automobilist, zoals tanken zonder te betalen. De auto van de man is in beslag genomen.

Meest gelezen