E17 in Nazareth hele ochtend versperd door gekantelde vrachtwagen in Nazareth

De E17 van Gent naar Kortrijk is de hele ochtend afgesloten geweest door een gekantelde vrachtwagen ter hoogte van de parking Nazareth. Het verkeer richting Kortrijk moest de snelweg verlaten in De Pinte. De vrachtwagen vervoerde etenswaren. Een deel van de lading was op het wegdek. Intussen is de weg weer vrijgemaakt.

De vrachtwagen kantelde omstreeks 8 uur. Voor de afhandeling van het ongeval had de wegpolitie de snelweg gesloten. Er stond omstreeks 9.45 uur een file van zowat 8 kilometer vanaf Zwijnaarde. Het was ruim een uur aanschuiven. Het verkeer dat achter het ongeval kwam vast te achter het ongeval werd weggeleid.

Omdat een deel van de lading (groenten, fruit en sauzen) op het wegdek was terechtgekomen, moest ook het voedselagentschap FAVV ter plaatse komen. Intussen is de vrachtwagen van het wegdek getakeld, waardoor de linkerrijstrook is vrijgemaakt. Naar verwachting is de weg weer vrij rond 12.15 uur, als het wegdek volledig is schoongemaakt.

Meest gelezen