Motorrijder in levensgevaar na aanrijding door dronken bestuurder in Antwerpen

In de Antwerpse binnenstad is in de nacht van woensdag op donderdag een motorrijder levensgevaarlijk gewond geraakt bij een aanrijding met een pick-up. De bestuurder van de pick-up had gedronken. Dat zegt de lokale politie.

De pick-up kwam uit de Van Breestraat de Lange Leemstraat ingereden en de motorrijder kwam uit de tegenovergestelde richting, maar de precieze omstandigheden van de aanrijding worden nog verder onderzocht.

Het 28-jarige slachtoffer werd met levensgevaarlijke verwondingen overgebracht naar het Sint-Vincentiusziekenhuis, en later nog voor een dringende operatie naar het Sint-Augustinusziekenhuis.

De bestuurder van de pick-up raakte niet gewond en bleek gedronken te hebben. Hij had ook geen rijbewijs of verzekeringspapieren bij. Het rijbewijs van de 50-jarige man werd al voor minstens 15 dagen ingetrokken.

 

Meest gelezen