Brooklyn Beckham veroorzaakt verwarring met "made in England"-tatoeage

Brooklyn Beckham, de 18-jarige zoon van David en Victoria Beckham, onthulde enkele dagen geleden een nieuwe tatoeage. "Made in England", zo prijkt er voortaan op zijn linkervoet. En daar kwam meteen heel wat commentaar op.

Brooklyn Beckham is een beginnende fotograaf en heeft al een eerste fotoboek uitgebracht, "What I see", dat gemengde reacties uitlokte. Maar naast een liefde voor fotografie heeft de bekende "zoon van" ook een passie voor tatoeages.

Zijn jongste aanwinst onthulde hij enkele dagen geleden op sociale media. "Made in England", zo prijkt er op zijn linkervoet. En dat lokte meteen verbaasde en spottende reacties uit. "Rare keuze, want Brooklyn Beckham is toch vernoemd naar de plek waar hij verwekt is, namelijk Brooklyn, New York?", zo valt het samen te vatten.

Kopenhagen

Enkele websites -onder meer Buzzfeed- hebben nader onderzoek verricht. En wat blijkt? Brooklyn is niet vernoemd naar de plek waar hij is verwekt, maar naar de plek waar Victoria Beckham heeft ontdekt dat ze zwanger is. De zangeres en zakenvrouw heeft het zo neergeschreven in haar autobiografie in 2001.

Waar is de jonge Beckham dan wel verwekt? Wel, niet in Groot-Brittannië, maar in de Deense hoofdstad Kopenhagen. "Ik ben zwanger geworden in Denemarken. We waren op tournee met de Spice Girls in Kopenhagen. David kwam op bezoek en ja, daar is het gebeurd", zo zei Victoria Beckham aan een Deens magazine in 2011. En zo blijft de tattoo dus wel "inhoudelijk incorrect".

Meest gelezen