Spynex wint dj-wedstrijd van MNM: "Deze week was een game changer"

Simon Heylen (20) uit Geel, ook bekend onder zijn dj-naam Spynex, is vanavond uitgeroepen tot de winnaar van "MNM start to dj 2017". Spynex krijgt een jaar lang zijn eigen radioshow op jongerenzender MNM. Als kers op de taart mag hij op Ibiza het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike draaien.

Spynex versloeg in de finale van de dj-wedstrijd Proudmich (Michiel Fierens) uit Zulte. Hij kreeg lovende commentaar van de jury. "Spynex is mijn favoriet. Hij is écht een "Start to dj"-dj", zegt Regi Penxten (Milk Inc.). "Hij past perfect in het rijtje!"

Spynex zelf was door het dolle heen. "Deze week was een game changer. "MNM start to dj" heeft heel mijn leven overhoop gegooid. Ik heb mijn vrienden opnieuw leren kennen, mezelf opnieuw leren kennen. Echt fantastisch", aldus de winnaar.

Eerdere winnaars van de wedstrijd zijn DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn en 5NAPBACK.

Meest gelezen