Uur aanschuiven op E40 in Wetteren na ongeval met vrachtwagen

Op de E40 richting kust is het vanmiddag een uur aanschuiven na een ongeval met een vrachtwagen in Wetteren. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Het was al erg druk op de weg door het vakantieverkeer, waardoor een ongeval in combinatie met de wegwerkzaamheden in Zwijnaarde tot heel wat verkeershinder leidt, zegt men op de dispatching van de verkeerspolitie in Gent.

Het ongeval gebeurde iets na de middag. Een vrachtwagen reed er een bestelwagen aan, die tegen de middenberm botste en op zijn zij terechtkwam. Niemand raakte gewond, maar het voertuig moest worden getakeld. Als gevolg van het ongeval zijn de midden- en de rechterrijstrook versperd. Het Verkeerscentrum raadt de automobilisten aan de omleidingen te volgen.

Meest gelezen