"Jonge Belgische vrouw komt om bij verkeersongeval in Italië"

In de Italiaanse badplaats Santa Maria al Bagno, in de provincie Lecce, is vanochtend een Belgische vrouw van 23 jaar om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De vrouw was met twee vrienden op de terugweg van een bierfeest. Dat schrijft de Italiaanse krant Lecce Prima op haar website.

De jonge vrouw uit de Waalse gemeente Sambreville zat in de wagen met twee vrienden. Ze keerden terug van een feestje in Leverano. Om een nog onbekende reden raakten ze met hun wagen van de weg. De wagen ging over de kop en vatte vuur.

De brandweer van Gallipoli kwam ter plaatse, maar de vrouw was al overleden aan haar verwondingen. Haar twee vrienden, ook twintigers, werden overgebracht naar het ziekenhuis. Ze zijn zwaargewond maar verkeren niet in levensgevaar.

Meest gelezen