Adele trakteert slachtoffers van Londense torenbrand op film

Adele heeft de overlevenden van de torenbrand in Londen meegenomen naar de film. De Londense zangeres huurde deze week een cinemazaal af, voor een vertoning van de Minions-film “Despicable me 3”.

Na de brand in de Grenfell-woontoren liet Londen zich van zijn mooiste kant zien door allerlei liefdadigheidsacties te organiseren voor de overlevenden van de ramp. Een groot aantal artiesten nam een single op en superster Adele zamelde in haar eentje honderdduizenden ponden. En vorige week werd ze nog gespot terwijl ze in een wijkcentrum kinderen aan het helpen was.

Afgelopen donderdag werd ze ongeschminkt met een aantal kinderen gefotografeerd in een bioscoop in Londen. Die had ze speciaal afgehuurd voor de nabestaanden van de torenbrand, om er samen naar de Minions-film “Despicable me 3” te gaan kijken. Adele huurde voor de gelegenheid ook een aantal Minions-figuren in om de kinderen te vermaken.

Nu Adele voorlopig niet meer optreedt, spendeert ze haar tijd graag aan liefdadigheid. Na de brand in de Grenfell-toren ging ze bijvoorbeeld meteen ter plaatse om haar steun te betuigen en getroffen mensen te troosten.

Meest gelezen