Jeremy Clarkson in Spaans ziekenhuis opgenomen met een longontsteking

"The grand tour"-presentator Jeremy Clarkson is op vakantie in Mallorca opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking. Clarkson zou Clarkson niet zijn, mocht hij al niet een foto van zijn ervaring gepost hebben op Instagram. "Niet meteen de armband die ik verkies op vakantie", staat er te lezen bij de foto met zijn arm aan een infuus.
XPOSUREPHOTOS.COM

De 57-jarige Brit ligt al sinds vrijdag in het ziekenhuis met een longontsteking. Maar hij heeft nooit zijn gevoel voor droge humor verloren (zie Instagrampost hieronder).

Twee maanden geleden belandde collega Richard Hammond ook al in het ziekenhuis nadat hij gecrasht was met zijn elektrische auto in Zwitserland. Hammond had toen véél geluk: zijn auto was klaar voor de schroothoop, maar hijzelf liep slechts een lichte verwonding op aan de knie.

Meest gelezen