"Liedjes zijn toch voor iedereen. En dus ook "Let it go", nIet?"

Tijdens een concert vorige week in Grand Prairie, Texas, riep zangeres Idina Menzel een aantal kinderen het podium op om haar te begeleiden bij de wereldhit "Let it go", het nummer dat Menzel in het kassucces "Frozen" zingt. Tussen het gezelschap viel haar een jongen op, Luke Chacko. Ze pikte hem eruit en reageerde verbaasd dat een jongen "Let it go" leuk vond, want meestal kreeg ze van die kant alleen maar negatieve reacties. Maar niet zo bij Chacko, die daarna een perfecte versie van het nummer neerzette, tot tweemaal toe zelfs.

De 11-jarige Luke Chacko op celebritywebsite E!Online en op WFAA-TV: "Samen met Idina op een podium zingen is altijd een droom van mij geweest. Ik was al lang aan het oefenen, om goed voorbereid te zijn. Maar ik had nooit verwacht dat ze me op het podium zou roepen."

"En het was ronduit geweldig. Idina was zo vriendelijk, ook tegen mijn moeder en mijn zus. Ze gaf ons het gevoel dat we speciaal waren. Bovendien is ze ongemeen grappig."

"Ik weet ook wel dat er veel jongens zijn die "Let it go" niet leuk vinden omdat het een lied voor meisjes is. Maar liedjes zijn toch voor iedereen, niet? Het gaat om muziek, om kunst."

Menzel was blijkbaar zo onder de indruk, dat ze Luke het nummer 2 keer liet zingen. Met een staande ovatie tot gevolg:

Meest gelezen