FBI valt binnen in huis oud-campagneleider van Trump

Agenten van de binnenlandse inlichtingendienst FBI zijn binnengevallen in het huis van Paul Manafort, oud-campagneleider van Donald Trump. De huiszoeking dateert van eind vorige maand. De speurders waren op zoek naar documenten in verband met mogelijke Russische inmenging in de kiescampagne van vorig jaar in de Verenigde Staten.

Tot nu toe werkte Manafort mee aan het onderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller. Dat er nu toch een huiszoeking is geweest, kan er volgens The Washington Post op wijzen dat er vermoedens bestaan dat Manafort toch informatie achterhoudt. 

Noch Mueller noch de advocaat van Manafort geven commentaar bij de huiszoeking. Het is is ook niet bekend welke documenten de FBI juist in beslag heeft genomen.

Meest gelezen