Postbediende in de cel na vermoedelijke diefstal bij oudere klant

Een postbediende uit Rumst is opgepakt op verdenking van diefstal en valsheid in geschriften. De vrouw zou in totaal 100.000 euro ontvreemd hebben van een oudere klant van Bpost-bank, die de diefstal zelf opmerkte. Ze ontkent alles.
Jonas Hamers / ImageGlobe

De vrouw werkt in een Bpost-kantoor in het centrum van Puurs. Volgens het gerecht zou ze aan de haal gegaan zijn met geld van een oudere klant van Bpost-bank. De man heeft de diefstal op een bepaald moment zelf opgemerkt via vreemde transacties op zijn bankafschriften. Hij stapte daarmee naar de politie. In totaal zou de vrouw over een langer periode stukje bij beetje 100.000 euro hebben gestolen.

De vrouw zegt dat ze onschuldig is, maar blijft voorlopig in de cel. De raadkamer wilde haar vrijlaten met een enkelband, maar het parket ging daartegen in beroep.

Meest gelezen