Saartje Vandendriessche wordt volgend jaar de nieuwe Tom Waes

Saartje Vandendriessche krijgt volgend jaar een eigen programma op Eén. Met "Op de man af" wordt ze een beetje de nieuwe Tom Waes. Vandendriessche gaat telkens met een bekende man een sportieve uitdaging aan.
© VRT
Saartje Vandendriessche in actie. Ze gaat sportieve uitdagingen aan.

"Aan 40 km per uur naar beneden razen op een steile ijspiste, uren door de modder kruipen in een bootcamp, of op 60 meter hoogte een slingerend koord beklimmen, enz. Saartje Vandendriessche doet het allemaal", zo kondigt het persbericht van Eén het nieuwe programma aan.

Vandendriessche wordt dus de nieuwe Tom Waes, die gekend staat om zijn typische winnaarsmentaliteit, in het voorjaar. Zo zagen we Waes eerder verbeten strijden in "Wauters vs. Waes" en "Tomtesterom". Aan de uitdagingen van Vandendriessche gaan telkens lange, pijnlijke trainingen vooraf. Ook die komen in beeld bij "Op de man af".

"Salamander 2" en "Politie 24/7"

Nog nieuw volgend jaar bij Eén is trouwens een tweede seizoen van "Salamander", opnieuw met Filip Peeters in de rol van hoofdinspecteur Paul Gerardi. Deze keer draait het rond de moord op een politieke balling uit de Afrikaanse staat Kitangi. En ook "Spoed 24/7" krijgt een zusje, "Politie 24/7" gaat op pad met de Antwerpse politie.

Meest gelezen