Verdachte jogger die vrouw voor rijdende bus duwde in Londen opgepakt

In Londen heeft de politie een vijftigjarige man gearresteerd, die ervan verdacht wordt een vrouw voor de wielen van een bus te hebben geduwd tijdens het joggen. Het voorval dateert van 5 mei, maar de camerabeelden werden pas recent vrijgegeven door de politie, in een poging de dader te identificeren.

De camerabeelden van het voorval werden de voorbije dagen massaal gedeeld op het internet. Op de beelden is te zien hoe een joggende man een vrouw onder de wielen van een aankomende bus duwt op de Putney brug in Londen. De chauffeur kan de vrouw nog net ontwijken, maar de man loopt gewoon door. 

Op de oproep om getuigenissen kwam veel respons, aldus de Londense politie. Die heeft deze morgen een vijftigjarige verdachte opgepakt in Chelsea en overgebracht naar het politiebureau van Zuid-Londen. De man blijft aangehouden.

Meest gelezen