Wake voor vermoorde fotograaf in Sint-Amandsberg

In Sint-Amandsberg bij Gent werd woensdagavond een wake gehouden voor de fotograaf die eind vorige maand werd vermoord door man uit Varsenare, West-Vlaanderen. Diezelfde dader vermoordde vervolgens ook zijn ex-vriendin (van wie de fotograaf verschillende foto's had genomen) en haar grootouders.

Een vijftigtal vrienden van de fotograaf kwamen gisteren samen als laatste eerbetoon. Ze riepen op om in het groen te komen, de lievelingskleur van het slachtoffer. “Het is misschien het enige wat wij nog kunnen doen. Iedereen samenbrengen en op deze manier van Jeroen afscheid nemen,” vertelt een vriendin van de vermoorde fotograaf.

De dader van de viervoudige moord zal donderdagnamiddag voorgeleid worden bij de Brugse onderzoeksrechter. De man heeft de feiten spontaan bekend. Donderdag zal hij worden verhoord en officieel in verdenking worden gesteld.

Meest gelezen