Middelkerke in blijde verwachting komst Bryan Adams

Middelkerke is klaar om 15.000 muziekliefhebbers te verwelkomen voor het concert van Bryan Adams. Dat heeft burgemeester Janna Rommel-Opstaele (Open VLD) gezegd na een laatste voorbereidende vergadering.
AP2010

Middelkerke kijkt uit naar de komst van de Canadese rockster Bryan Adams vanavond die op een Europese ronde is met de "Get Up"-tournee. "Alles is in gereedheid gebracht voor straks", opent Janna Rommel-Opstaele. "Door het weer waren we genoodzaakt te zoeken naar alternatieven voor de parking, want de voorziene parking was te drassig. We hebben nu verharde parkings gevonden in de buurt."

Van 16 uur tot na het optreden wordt de Westendelaan volledig afgesloten. "De Westendelaan is een drukke verkeersas. Daarom vragen we aan de mensen die naar het optreden van Bryan Adams komen om zeker op tijd te komen", aldus de burgemeester die benadrukt dat het veranderen van parking geen invloed heeft op de verkeersdoorstroming.

Terreurniveau 3

De kustgemeente vraagt ook om rekening te houden met terreurniveau 3 en zodoende geen tassen of rugzakken mee te nemen. Er zijn kastjes voorzien. De maatregelen gelden ook voor het Nostalgie Beach Festival dat morgen opnieuw 15.000 bezoekers naar Middelkerke zal trekken.

"We zijn uitermate fier dat de organisatie en Bryan Adams gekozen hebben om een exclusief concert te spelen bij ons, in Middelkerke. We hopen een traditie op te bouwen. Door het optreden te koppelen aan Nostalgie Beach hebben we meteen een dubbelgebruik van alle voorzieningen", aldus de burgemeester die zelf ook uitkijkt naar de komst van de Canadees. "In mijn bureau hangt een poster", lacht ze. "Goede muziek, goede zanger, wat kan een mens meer willen." Bryan Adams is vooral gekend van hits zoals "I do it for you", "Run to you" en uiteraard het onverwoestbare "Summer of '69".

Meest gelezen