David Beckham: "Iemand gaat alvast een leuke verrassing hebben morgenvroeg"

Met een bang hartje leek hij eraan te beginnen, een 7-tal dagen geleden. Ex-stervoetballer David Beckham wilde zijn 6-jarige dochter Harper immers verrassen met een Disneykasteel, maar hij moest het dan wel nog eerst bouwen en daarvoor had hij een 4.000-tal legoblokjes en een instructieboekje van bijna 500 pagina's tot zijner beschikking. Maar uiteindelijk slaagde hij, 6 dagen later, in zijn opzet, tot groot genoegen van zijn vrouwelijke fans die hem de hemel in prezen, "omdat dit dingen zijn die een echte vader doet".

Zeven dagen geleden begon Beckham met goede moed, maar ook een beetje "confused", aan zijn opdracht, zo liet hij op Instagram weten:

Niet dat Beckham een onbekende is wat Lego betreft. Zo vertelde hij in 2014 aan Sunday Times Magazine: "Mijn kinderen vinden het leuk om met die blokjes te spelen, en ook ik. Zo heb ik onlangs nog de ‘Tower bridge’ gemaakt. Ik vond het geweldig. Ik heb het gevoel dat ik er kalm van word. Ik vergelijk het met koken. Het heeft een erg therapeutisch effect op mij." Het spelen met de blokjes heeft Beckham dus in de vingers, want ook voor de bouw van ‘Tower bridge' zijn een 4.000-tal blokjes ter beschikking.

Eergisteren was het dan zover en kon Beckham het resultaat aan de wereld tonen, met de mededeling dat er iemand de volgende ochtend wel erg verrast zou zijn:

Dat leverde hem al snel meer dan anderhalf miljoen likes op en een hele resem positieve reacties, zoals "Beste vader ooit!", "Van een perfecte vader gesproken", "Ik wil deze vader voor mij alleen", "Dit is waar het vaderschap allemaal rond draait", "Well done, stud!", "Dit doet me naar adem happen" en "Mijn eierstokken kunnen dit niet aan". Ook op nieuwsmedia wereldwijd werd Beckham geprezen als "The king of dadding".

Al vonden sommigen dan weer dat Beckham toch wel erg lang aan het kasteel gebouwd had.