Socialemediakanalen Taylor Swift gaan op zwart

Brengt de Amerikaanse zangeres Taylor Swift binnenkort een nieuw album uit? Deze vraag houdt haar fans op dit moment bezig. Sinds vanochtend heeft de zangeres alle foto's van haar Twitteraccount verwijderd, ook haar Facebook- en Instagrampagina zijn leeg.

Zijn de pagina's gehackt of is het een promotiestunt voor een nieuw album? Haar website biedt alvast geen opheldering, want ook die is volledig zwart.

18 augustus lijkt geen willekeurige datum te zijn. Dag op dag 3 jaar geleden liet Swift "Shake it off" los op de wereld, de eerste single uit haar album "1989" dat later in 2014 uitkwam. Het album ging in 24 uur 600.000 keer over de toonbank en in vier dagen 1,2 miljoen keer. Ze kreeg er ook drie Grammy Awards voor. Sinds 2006 bracht de zangeres ongeveer om de twee jaar een nieuw album uit.