Dief opgepakt met 77 gsm's in rugzak op Pukkelpop

Op Pukkelpop heeft de politie een dief gevat die maar liefst 77 gsm's had gestolen op het festival. De 39-jarige dief werd gepakt nadat een alerte festivalbezoeker de politie had getipt.

Smartphones zijn zowat onmisbaar geworden tijdens een festival. 77 bezoekers van Pukkelpop in Kiewit, Hasselt, moeten gisteren hun onmisbare mobieltje gemist hebben, nadat de dief ermee aan de haal was gegaan. 

De man was erin geslaagd 77 toestellen te stelen. Na een tip van een alerte festivalbezoeker, werd de dief gevat. In zijn rugzak werden de gestolen gsm's gevonden.

Festivalgangers die het slachtoffer zijn geworden van een gsm-diefstal, kunnen naar de de Info Corner/Lost & Found gaan op de festivalweide. Als ze daar kunnen bewijzen dat ze eigenaar zijn van het toestel door middel van het gsm-nummer en de pincode, krijgen ze de gsm onmiddellijk terug.