Deze schildpad laat niet met zich sollen

Toen een natuurwandelaar eind juni, begin juli een aantal schildpadden eieren zag leggen in Thunder Bay, in de Canadese provincie Ontario, wilde hij die toch van wat dichterbij zien. Hierbij stak hij een van de schildpadden een grassprietje toe. Maar die was duidelijk niet gediend met de aandacht.

In de plaats van te bijten in het grassprietje, haalde het dier gewelddadiger uit en beet de man in zijn hand. Die reageerde uiterst verrast: "Flippin mother, he got me." De man besloot dan maar het dier met rust te laten, er toch aan toevoegend dat hij deze beet eigenlijk wel verdiend had en de natuur zijn gewone gang moest laten gaan.

Het filmpje werd midden juli gepubliceerd, maar werd nu pas door nieuwsmedia opgepikt. De natuurwandelaar werd op sociale media alvast niet gespaard en kreeg verwijten als "dumb ass" naar het hoofd geslingerd. Iemand stelde intussen een nieuwe film voor: "Turtles on a plane". Oordeelt u zelf:

Meest gelezen