Jongen probeert "in het geniep" camera uit te schakelen

Als een echte ninja sloop hij naar de beveiligingscamera die hem de dagen voordien al een paar keer geregistreerd had terwijl hij met zijn 6-jarige zus stiekem ’s avonds uit bed gestapt was om tv te kijken. Daar wilde de 9-jarige Nate Gabrysch uit Austin, Texas, wel even komaf mee maken en dus had hij een plannetje bedacht: de camera uitschakelen zonder dat zijn ouders daarvan op de hoogte waren. Alleen, dat snuggere plannetje viel snel in het water.

De camera registreert immers iedere beweging in de kamer en stuurt die dan rechtstreeks door naar de smartphones van de ouders. Hoe Nate ook probeerde "onzichtbaar" voor de camera te zijn, slagen deed hij daar dus duidelijk niet in.

Papa Jeremy op nieuwswebsite People: "Ergens moet ik mijn zoon wel bewonderen, dat hij als een echte soldaat naar de tv kruipt, om daar de camera uit te schakelen. Van ons kan hij dat niet hebben, hij zal dat van tv-programma’s geleerd hebben."

"We zijn heus wel boos geweest dat hij zijn bed bleef verlaten om ’s nachts naar tv te kijken. Maar dit voorval maakt het wel allemaal erg grappig". Iets wat men ook op het internet vond, waar het filmpje viraal ging.

Meest gelezen