Queens of the stone age stelt zondag nieuwe plaat voor in Wommelgem

Queens of the stone age speelt zondag een exclusieve showcase voor Studio Brussel. De rockband zal daar zijn nieuwe plaat voorstellen. De showcase vindt op een unieke locatie plaats: Fort 2 in de Antwerpse gemeente Wommelgem.

Studio Brussel-presentatrice Linde Merckpoel mocht vanuit Fort 2 de locatie voor de showcase onthullen. "Het is echt een prachtige locatie in het groen die tegelijk mysterieus is", aldus Merckpoel. "Het fort maakt deel uit van de fortengordel rond Antwerpen, dus dat is een speciale plek."

De band zal er zijn nieuwe plaat "Villains" voorstellen. Die plaat verschijnt vrijdag. Tickets zijn vrijdag een hele dag lang te winnen via de radio, of online via deze quiz. Wie geen tickets kan bemachtigen, kan zondagavond vanaf 21 uur de showcase live volgen.

Meest gelezen