ACV-bediende doodgeschoten in kantoor in Diest, verdachte opgepakt

In Diest in Vlaams-Brabant is vanmiddag een vrouw doodgeschoten in een ACV-kantoor. Over de precieze omstandigheden is weinig bekend. Een verdachte is opgepakt.

De schietpartij vond plaats in het ACV-dienstenkantoor in de Koning Albertstraat. Het slachtoffer is een 38-jarige vrouw uit Rotselaar, die aan het werk was als loketbediende. Een verdachte werd tussen 17u en 17u30 opgepakt. 

De dader is het kantoor deze middag binnengestapt en heeft de loketbediende doodgeschoten. Op het moment van de feiten waren er een viertal collega’s aan het werk.

"De man is binnengegaan, heeft zijn bonnetje genomen en zijn beurt afgewacht. Als het zijn beurt was is hij binnengelopen. Bij het buitengaan zei de man "ik heb mijn taak volbracht” in het Engels,” meldt een ooggetuige. Politie en parket onderzoeken de zaak.

Meest gelezen