Concertphotographers.be

"Escalate" van Tsar B gebruikt voor choreografie in "So you think you can dance" in de VS

De song "Escalate" van de Belgische Tsar B is afgelopen nacht gebruikt voor een choreografie in "So you think you can dance" in de VS. 

Tsar B breekt zo verder door in de wereld van de dans. Dit voorjaar maakte Alexander Chung van het Millennium Dance Complex ook al een choreografie voor hetzelfde nummer. Die video ging meteen viraal en is intussen al meer dan 11 miljoen keer bekeken op YouTube (zie video hieronder). Ook vele anderen plaatsen intussen een choreografie bij het nummer online.

Tsar B is het alias van Justine Bourgeus, die u mogelijk nog kent als violiste van School Is Cool.  Begin deze zomer trok ze naar Los Angeles om er haar solowerk voor te stellen.  Haar debuutsingle "Escalate" kwam al in 2015 uit.  

Meest gelezen