José Tyteca

Politie zoekt nog steeds naar bestuurder ongeval Oostende, wagen was gestolen in Frankrijk

De politie is nog steeds op zoek naar de man die gisteren met zijn auto inreed op wegenwerken in Oostende. Bij het ongeval raakten vier mensen gewond. De auto waarmee het ongeval gebeurde, blijkt gestolen te zijn in Noord-Frankrijk. 

Het ongeval gebeurde in de nacht van maandag op dinsdag. De bestuurder van de auto vluchtte er toen voor een alcoholcontrole, waarna hij aan een veel te hoge snelheid inreed op wegenwerken. In totaal raakten vier inzittenden gewond. Onder hen twee jonge meisjes die de bestuurder even voordien had opgepikt toen ze stonden te liften. 

De bestuurder zelf kon weglopen. Hij wordt nog steeds gezocht door de politie. Ondertussen raakte wel al bekend dat de man gisteren een bericht op zijn Facebookprofiel plaatste over het ongeval. In de loop van de avond verwijderde hij dat weer. 

De auto waarmee de man reed, blijkt bovendien gestolen in Noord-Frankrijk, in de streek van Valenciennes. 

Meest gelezen