Meest recent

  Instagram/__zenith______

  Schoenaerts maakt fans nieuwsgierig met foto's met De Niro, Pacino en Penn

  Matthias Schoenaerts is momenteel in New York en vertoeft daar tussen de grote namen uit de Amerikaanse filmwereld. Of hij binnenkort met hen zal samenwerken, is nog niet duidelijk.  

  De Belgische acteur begon gisterennamiddag met teasen toen hij een foto met Robert De Niro op zijn Instagramaccount plaatste met als bijhorende commentaar: "Er wordt iets klaargemaakt en het ruikt erg lekker. Verrassing, verrassing. Meer informatie binnenkort."  

  Instagram/__zenith______

  Later postte hij nog een tweede foto (foto boven) waarop hij te zien is naast (vlnr) acteurs Christopher Walken, Sean Penn, Al Pacino en David O. Russell.  Daarbij vermeldt de acteur "dat het leven zo inspirerend is als je het laat zijn". "Deze grote talenten inspireren en stimuleren me om mijn instincten te volgen (...) Geloof me, broers en zussen, we zijn ons alleen nog maar aan het opwarmen."

  Dat het komende jaar opnieuw erg druk wordt voor Schoenaerts was al bekend. Dit najaar komt "Le fidèle", de nieuwe film van Michaël R. Roskam, uit. Mogelijk volgt er nu ook nog de aankondiging van filmplannen met een of meerdere van deze filmgrootheden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.