Brand legt opslagloods in Anderlecht in as

In Anderlecht heeft een zware brand vanmorgen een loods met voedingsmiddelen volledig vernield. Dat meldt de Brusselse brandweer. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen en de buurt werd niet geëvacueerd. Het vuur is onder controle.

De brand brak rond 7.30 uur uit in een loods in de Passerstrijd, vlak bij het slachthuis in Anderlecht. De Brusselse brandweer rukte massaal uit om het snel verspreidende vuur te bestrijden.  Zes bluswagens en twee ladderwagens kwamen ter plaatse. Omstreeks 9 uur was het vuur onder controle. Niemand raakte gewond.  De loods is wel zo goed als volledig uitgebrand.

(lees voort onder de tweet)

Het ging om een behoorlijk zware brand, die een grote rookpluim veroorzaakte die in de wijde omgeving te zien was. Op Twitter circuleerden er meteen enkele foto's vanop verschillende plaatsen in Brussel. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk.

Meest gelezen