Huwelijksfeest eindigt in boeien voor Canadese bruid

Het moet een geweldig huwelijksfeest geweest zijn voor dit Canadese koppel, al liep het wel enigszins in mineur af. Toen de bruid en de bruidegom nog wat wilden doorfeesten in een pub in Edmonton, raakten ze slaags met de barman en een aantal gasten in de pub. De politie kon dan ook niet anders dan hen geboeid wegleiden, wat dan weer een opmerkelijke foto opleverde.

Ryan Bychowski zag het allemaal gebeuren, zo vertelde hij aan Inside Edition: "Ik heb al meerdere cafégevechten gezien, maar dit mocht je toch wel uitzonderlijk noemen, met die vrouw in haar bruidsjurk in het heetst van de strijd."

"In het café was een groepje van tien mensen opgedaagd. Je kon goed zien dat ze al heel wat afgefeest hadden, want waarom kom je anders in deze pub terecht? Een aantal van hen had duidelijk al erg diep in het glas gekeken. Toen de barman besloot om hen geen alcohol meer te schenken, werd er plots geduwd en getrokken. De mannen in maatpak zag je verzamelen rond de veiligheidsmedewerkers. Met de bruid in het midden, die haar armen begon rond te zwaaien en aanwezige gasten begon te bespringen."

Toen de politie arriveerde, werd zowel de bruid als de bruidegom in de boeien geslagen. Vooral de foto van de geboeide bruid ging viraal:

Uiteindelijk raakte tijdens de vechtpartij maar één persoon lichtgewond. "Daar ben ik blij om, dat niemand ernstig gewond geraakt is. Dat maakt het incident echt wel grappig", voegde Bychkowski er op CBC News nog aan toe.

Meest gelezen