Italiaanse tv toont voor het eerst reclame voor seksspeeltjes

De jongste dagen loopt op verschillende tv-zenders in Italië een tv-spot voor seksspeeltjes. Dat is nooit eerder gebeurd. De spot is op vrouwen gericht en bestrijdt het idee dat ze zelf niks meer dan seksspeeltjes zijn.

"We willen een wereld waarin vrouwen geen seksuele objecten zijn, maar waarin ze ze allemaal kunnen hebben." Onder dit motto loopt op verschillende Italiaanse tv-zenders sinds enkele dagen een reclamespot die seksspeeltjes aanprijst.

Bij ons zijn zulke reclameboodschappen niet ongewoon in de late uurtjes, maar in Italië is de spot goed voor een primeur. Het filmpje gaat uit van mysecretcase.com, een onlineplatform dat seksspeeltjes verkoopt.

In de spot is te zien hoe 4 vrouwen van verschillende leeftijden elk naar een seksspeeltje grijpen. Zoals de slogan doet vermoeden, bindt het filmpje de strijd aan met het idee dat vrouwen zelf louter seksuele objecten zijn.

Volgens Corriere della Sera is het aantal bezoekers op mysecretcase.com sinds de spot exponentieel gestegen. De krant noemt seksspeeltjes een groeiende markt in Italië die dit jaar al met 6 procent is gestegen.

Meest gelezen