Video player inladen...

Matthias Schoenaerts gaat samen met Robert De Niro acteren

Matthias Schoenaerts gaat samen met Robert De Niro acteren. Dat bevestigt hij aan VRT Nieuws. Om welk project het gaat, wil hij niet verklappen, maar waarschijnlijk gaat het om een serie.

Matthias Schoenaerts kan binnenkort een nieuwe grote naam toevoegen aan de lijst met beroemdheden met wie hij heeft samengewerkt: de Belgische acteur gaat samen met Robert De Niro acteren, zo bevestigt hij aan VRT-filmreporter Ward Verrijcken.

Gisteren waren al vermoedens in die zin gerezen nadat hij een foto samen met de acteur bekend van onder meer "Taxi driver", "The deer hunter" en "Raging bull" op Instagram had geplaatst.

Serie voor Amazon?

Over de aard van het project, wil hij niks verklappen. Wel geeft hij mee dat de opnames in 2018 plaatsvinden en liefst 7 maanden zullen duren. Dat doet Verrijcken vermoeden dat het niet om een film, maar om een serie gaat.

"Ik gok dat Schoenaerts en De Niro samen in een reeks voor Amazon zullen meespelen", zegt Verrijcken. "Momenteel werkt David O. Russell aan een project in die zin en ook samen met hem plaatste Schoenaerts gisteren een foto op Instagram. O. Russell regisseerde eerder grote films als "The fighter", "Silver linings playbook", "American hustle" en "Joy". Naast De Niro is ook Julianne Moore voor de reeks gecast."

Palmares

Sinds Schoenaerts enkele jaren geleden de oversteek naar Hollywood maakte, heeft hij al met heel wat bekende koppen op de set gestaan. Zo speelde hij in 2012 samen met Marion Cotillard in "De rouille et d'os" van Jacques Audiard. Een jaar later gebeurde dat opnieuw in "Blood ties" van Guillaume Canet.

In 2014 was Schoenaerts aan de zijde van wijlen James Gandolfini te zien in "The drop" van Michaël R. Roskam. Datzelfde jaar speelde hij samen met  Kate Winslet in "A little chaos" van en met wijlen Alan Rickman.  Nog in 2014 mocht hij Michelle Williams in de ogen kijken in "Suite Française" van Saul Dibb.

Video player inladen...

Meest gelezen