Man met een mes gearresteerd in buurt van Buckingham Palace

In de Britse hoofdstad Londen heeft de politie een man aangehouden die een mes bij zich had. De man wordt verdacht van het toebrengen van een "ernstig lichamelijk letsel" en het aanvallen van de politie. Twee agenten raakten lichtgewond bij het oppakken van de man.

De politie van Londen heeft de arrestatie op Twitter bevestigd. De man werd rond 20.35 uur plaatselijke tijd opgepakt, in het bezit van een mes.

Bij de arrestatie raakten twee mannelijke agenten lichtgewond aan de arm, zo meldde de politie. Een ziekenwagen kwam ter plaatse en de agenten werden ter plaatse verzorgd. Ze werden niet naar het ziekenhuis gebracht.  Niemand anders raakte gewond.

Er zijn nu nog steeds agenten ter plaatse en het onderzoek wordt voortgezet. 

Buckingham Palace is de verblijfplaats in Londen van de Britse koningin Elizabeth.

 

Meest gelezen