Al 1.000 stuks bagage opgehaald na staking bij Swissport

Op Zaventem zijn al zo'n 1.000 stuks bagage opgehaald die waren achtergebleven door de staking van Swissport, begin deze week. Swissport heeft beloofd om elke koffer persoonlijk terug te bezorgen, maar wie niet kan wachten, kan dus zelf al de koffers oppikken. Dat kon vandaag, en ook morgen en maandag nog.

"Er zijn twee verschillende ophaalplekken”, zegt Florence Muls van Brussels Airport. “Klanten van Brussels Airlines die hun koffers voorlopig kwijt zijn, kunnen naar Brucargo, het vrachtgebied van de luchthaven, in Melsbroek. Klanten van andere maatschappijen vinden hun koffers terug op Brussels Airport zelf, in de aankomstzone. Aan de “Lost & Found”-balie kan een reiziger alles opvragen."

"Het kan allemaal op zaterdag, zondag en maandag. Daarna niet meer. Dan is het aan Swissport om alles te bezorgen bij de reizigers", zegt Muls nog.  “Hoe dan ook, om je koffers terug te krijgen, heb je de nodige documenten nodig. Alle informatie daarover staat op www.brusselsairlines.com”, benadrukt Muls. Ook wie nog andere vragen haaft, kan terecht op de website.

Meest gelezen