"Bier tijdens de storm? Dat kan alleen in Texas!"

De overstromingen door storm Harvey mogen dan in de Amerikaanse staat Texas tot veel ellende leiden, toch kon de interventie van deze vrouw uit Galveston tijdens een rechtstreeks nieuwsverslag even een glimlach op het gezicht van velen toveren. Ze overhandigde, hoe slecht het weer ook mocht zijn, Fox News-journalist Casey Stegall 6 blikjes bier, wat Stegall dan deed besluiten: "Alleen maar vriendelijke mensen hier." De geste van de vrouw kon op sociale media alvast op veel bijval rekenen.

"Brought you guys some Galveston beer!", roept de vrouw de journalist en zijn opnameploeg toe.  "Dat zal dan voor na dit verslag zijn", antwoordt Stegall.:

Na de uitzending liet de journalist nog weten dat hij dit "luchtige moment terwijl hij verslag uitbracht van serieuze zaken" wel wist te waarderen. Hij sprak dan ook van "a GOOD photo bomb". Ook op sociale media kon men de humor , ondanks de dramatisch situatie, wel inzien van het korte voorval:

Wie in ieder geval blij was, was de lokale brouwerij Island Brewing, die het bier dat de vrouw aan de journalist gaf, namelijk Tiki Wheat, brouwt. Marketingmedewerker Charday Van Ostrand op nieuwswebsite The Wrap: "Dit is echt zuiderse vrijgevigheid op zijn fijnst. Wat die vrouw gedaan heeft, is onze lokale rijkdom delen met de wereld. Onze sociale media kunnen momenteel de reacties niet aan."