"Wie zijn dat allemaal, daar op de rode loper van de MTV VMA's?"

Jack Antonoff, Lil Yachty, Yara Shahidy, Hailee Steinfeld, Hailey Baldwin, Pete Davidson, DeRay Davis, Bebe Rexha, Baby Ariel, Josh Peck, Savage, Dylan Sprayberry, Grayson Dolan, Laura Marano, Ivana Baquero, Vanessa Morgan, Chantel Jeffries, Kodak Black, Lizzo, Lil Uzi Vert, Alissa Violet, August Getty, Justina Valentine, Machine Gun Kelly, Jay Versace, Ian Bohen. Ze passeerden vannacht allemaal op de rode loper van de MTV Video Music Awards. En die namen deden bij velen geen enkel belletje rinkelen. Zich oud voelen werd dan ook snel een trending topic op Twitter.

Natuurlijk passeerden ook bekendere namen als Katy Perry, Demi Lovato, Ed Sheeran of Lorde de revue. Maar het gros van degenen die zich op hun paasbest opgedirkt had, was voor velen toch een nobele onbekende. Plots voelden velen zicht heel oud en lieten dat massaal via Twitter weten:

Foto hierboven: Gigi Gorgeous, een Canadees fotomodel, internetfenomeen en soms actrice.

Foto hierboven: Jenelle Evans, realityster, bekend van "Teen mom"

Foto hierboven: Hailey Baldwin, fotomodel en dochter van Stephen Baldwin