Ontdek: Het nieuwe decor van "Twee tot de zesde macht"

Op 10 september start het nieuwe seizoen van "Twee tot de zesde macht" op Eén. Het decor van de humoristische quiz zit in een nieuw kleedje. Ook de namen van de "supermacht" zijn bekend.

Onbekende Vlamingen die tegen bekende koppen quizzen in de hoop 10.000 euro mee naar huis te nemen, dit overgoten met flink wat humor: dat is het recept van "Twee tot de zesde macht", de quiz met Bart De Pauw. Op 10 september gaat het nieuwe seizoen van start, inmiddels al het 5e.

Voor de gelegenheid zit het decor in een nieuw kleedje (zie foto's onder). Daarnaast stellen de makers ook de namen van de "supermacht" voor, de bekende Vlamingen die elke week per twee de onbekende Vlamingen het vuur aan de schenen leggen.

Vaste waarden Tom Waes, Jeroen Meus en Maaike Cafmeyer zijn opnieuw van de partij. Zij krijgen het gezelschap vann onder meer Sergio, Sam Gooris, Rik Verheye, Danira Boukhriss, Kobe Ilsen en Herman Brusselmans. De bekende Vlamingen draven telkens in een thema-aflevering op.

Nieuw dit jaar is de ronde "Vul aan" die "Vier antwoorden" vervangt. Verliezers krijgen voortaan de speldoos van "Twee tot de zesde macht" mee naar huis. Die doos ligt overigens binnenkort ook in de winkels.

© VRT
© VRT