Ryan Reynolds houdt echtgenote voor de gek met opmerkelijke verjaardagswens

30 werd ze zopas en dat kon echtgenoot Ryan Reynolds toch niet ongemerkt laten voorbijgaan. Om haar in de bloemetjes te zetten publiceerde hij een felicitatiebericht op zijn Instagram- en Twitteraccount met de mededeling "Happy birthday to my amazing wife". En dat is Blake Lively ongetwijfeld, al was het wel wat zoeken naar haar op de foto die Reynolds bij de gelukwensen publiceerde. Reynolds liet zich dus opnieuw van zijn grappigste kant zien, met onder meer bijna anderhalf miljoen likes op zijn Instagramaccount tot gevolg.

Het is niet de eerste keer dat Reynolds, wiens carrière momenteel piekt dankzij "Deadpool", grappig uit de hoek komt op sociale media. En daarbij durft zijn vrouw nog al eens het slachtoffer te zijn. Ook nu weer, en dat ging niet ongemerkt voorbij, met niet alleen heel veel likes, maar ook meer dan een kwart miljoen retweets:

Op sociale media kon men zoveel humor binnen een huwelijk wel waarderen: