Video player inladen ...

E313 in Tessenderlo even in beide richtingen afgesloten wegens verdacht pakket

De E313 ter hoogte van Tessenderlo werd rond 15.00u in beide richtingen afgesloten. Aanleiding was een actie van de federale gerechtelijke politie: er zou een verdacht pakket gevonden zijn. Momenteel is de snelweg in beide richtingen opnieuw vrijgemaakt. 

De Dienst voor Opruiming en Vernietiging van Ontploffingstuigen werd meteen opgeroepen. Niet veel later meldt een Twitteraar dat hij ook een wagen van DOVO ziet passeren. 

Bestuurders op de E313 moesten dus omrijden. Wie richting Lummen reed, moest de snelweg verlaten via afrit 25A in Tessenderlo. Wie richting Ranst reed, moest de snelweg verlaten aan afrit 26 in Beringen.  Momenteel is de snelweg in beide richtingen opnieuw vrijgemaakt, meldt het Verkeerscentrum op Twitter.