Twitter reageert: "Jackie O. draait zich om in haar graf"

Ze zit al lang niet meer om een stunt verlegen. Dit keer probeert realityster Kim Kardashian alle ogen in haar richting te krijgen door zich voor te doen als de voormalige first lady van de VS, Jackie Kennedy/Onassis. Voor de cover van Interview Magazine poseerde ze immers met dochter North West in een stijl die duidelijk naar het voormalige stijlicoon uit het Witte Huis verwijst. En daar heeft Twitter het duidelijk moeilijk mee.

Bovendien wordt Kardashian op de cover aangekondigd als zijnde "America’s new first lady". In het tijdschrift zelf poseert de 36-jarige echtgenote van Kanye West, die zijn presidentiële ambities al uitgesproken en dan weer opgeborgen heeft –of toch weer niet?-, nog meer in de geest van Jackie O. 

Op diverse nieuwsmedia vroeg men zich af wat Kardashian eigenlijk met de job van first lady te maken heeft -"Niets dus, behalve dat ze met Melania Trump als huidige first lady ook mag dromen"-, een vraag die ook op sociale media vaak terugkwam. Op Twitter bleef deze nieuwe stunt van Kardashian alvast niet onbesproken: