Will Smith en DJ Jazzy Jeff verrassen fans met nieuw nummer

Tijdens een optreden in Blackpool hebben Will Smith en DJ Jazzy Jeff hun fans nieuw werk laten horen. "Get lit" is hun eerste nummer samen sinds 1998.

Afgelopen zondag stonden Will Smith en DJ Jazzy Jeff op het podium van het Livewire Festival in Blackpool in het Verenigd Koninkrijk. Tot verrassing van velen kwamen ze plots met nieuw werk op de proppen.

"Van binnenuit laten we ons licht schijnen en we gaan we duisternis in de wereld oplichten", zei Smith als inleiding bij "Get lit", hun nieuwe nummer samen. Het is meteen hun eerst gezamenlijke creatie sinds "Lovely daze" uit 1998.

Onder de noemer DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince werkte het duo samen tussen 1985 en 1994 en opnieuw van 2006 tot nu. Hun bekendste nummer destijds was "Yo home to Bel-Air" dat het titellied van "The fresh prince of Bel-Air" werd, de serie waarin ze allebei meespeelden.