Bron: Youtube

Zijn Scar en Mufasa uit Lion King broers? Eindelijk is er duidelijkheid!

Een week geleden stond het internet nog in rep en roer nadat de producers van Disneyfilm The Lion King tijdens een interview vertelden dat Mufasa en Scar helemaal geen broers waren. De producers Rob Minkoff en Don Hahn, die in 1994 verantwoordelijk waren voor The Lion King vertelden dit vorige week ter ere van de nieuwe dvd-uitgave van de film. Disneyfans moeten zich geen zorgen maken, want Mufasa en Scar zijn wel degelijk broers. 

Eerder verklaarden de producers Rob Minkoff en Don Hahn dat Mufasa en Scar geen broers konden zijn omdat in het wild niet voorkomt dat leeuwen die broers zijn in dezelfde troep leven. Als een mannetjesleeuw in de troep oud wordt, dan komt er een sterkere leeuw langs die hem en zijn kinderen vermoordt en zijn plaats inneemt. Dat wilden de producers in de film meegeven omdat ze trouw wilden blijven aan de biologische wetten.

In de film zou Scar de rol spelen van degene die aan de rand van de troep leeft, hij is de minst sterke leeuw en vermoordt daarom zijn broer om de leiding over te kunnen nemen.

Maar nu kunnen Disneyfans dus opgelucht ademhalen want producer Rob Minkoff gaf in een interview toe dat Scar en Mufasa wel degelijk bloed gerelateerd zijn. Als u nieuwsgierig bent naar de innerlijke werking van de bloedlijnen van The Lion King, kunt u het volledige interview hieronder bekijken.

Meest gelezen