De Madammen op Radio 2 krijgen er een man bij

Vanaf donderdag 5 oktober krijgen De Madammen op Radio 2 er een mannelijke aanwinst bij. Voormalig choreograaf, auteur en storyteller Ish Ait Hamou riep een jaar geleden via sociale media op om levensverhalen met hem te delen. 

Die oproep resulteerde in meer dan 150 openhartige mails en brieven van zijn volgers uit het hele land. Die verhalen kon hij niet zomaar laten liggen. Speciaal voor De Madammen trekt hij op pad om die unieke levensverhalen in minireportages te gieten. In de rubriek "Verhalen aan Ish" zal Ish vooral een luisterend oor bieden en ervoor zorgen dat luisteraars hun verhaal kwijt kunnen, vanuit de overtuiging dat iedereen zo van elkaar kan leren én elkaar op die manier kan inspireren.

Luisterend oor

"Ik geloof heel erg in de kracht van verhalen en daarom ben ik blij dat we daarin een stap verder kunnen zetten. De verhalen raakten me, elk op een andere manier. Hoe meer ik ze las, hoe meer ik overtuigd was dat deze verhalen van onschatbare waarde zouden kunnen zijn voor andere mensen. Wat mij het meeste is bijgebleven bij de gesprekken is dat de mens op zoek is naar een luisterend oor. Want enkel daar begint begrip. Het idee dat er naar jou geluisterd wordt kan vaak een helend effect hebben", zegt Ish Ait Hamou.