Video player inladen ...

Peuter doodgereden in Turnhout

In Turnhout is een peuter overreden toen een auto bij de
buren van de oprit reed. De peuter overleed aan haar verwondingen. Dat meldt het parket van Antwerpen. 

Het ongeluk vond plaats in de Taeymanslaan in Turnhout. Een meisje van ongeveer 1,5 jaar was alleen aan het spelen op straat toen er bij de buren een auto achterwaarts van de oprit reed. Het meisje kwam onder de wielen terecht toen de buurman opnieuw voorwaarts reed. De 20-jarige bestuurder had de peuter niet opgemerkt. Het meisje overleed in het ziekenhuis aan haar verwondingen. 

De bestuurder had niet gedronken, maar heeft wel een positieve speekseltest afgelegd, wat wijst op het gebruik van verdovende middelen. Zijn rijbewijs is onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man wordt niet opgepakt.