18-jarig meisje zwaar toegetakeld op fuif in Limburgse Kaulille

Zaterdagnacht heeft een meisje uit Maasmechelen slaag gekregen van enkele jongeren op een fuif in Kaulille (Bocholt). Dat meldt het parket van Tongeren.  

Buiten kreeg het meisje kreeg het samen met een vriend aan de stok met een groepje jongeren. De jongeren scholden haar vriend uit voor homo. Het meisje verdedigde de jongen waarop de groep zich tegen haar keerde.

 Een groep van 3 tot 4 jongeren viel het meisje aan. De 18-jarige hield kreeg slagen in haar gezicht en op haar lichaam. "Mijn neus is gebroken, er is een stuk van mijn tand af en mijn kaak en oogkas zijn gekneusd," schreef het meisje op de Facebookpagina van de fuif Bal Tropical. Het slachtoffer moest voor verzorging naar het ziekenhuis, maar is ondertussen thuis.

De politie onderzoekt de feiten en probeert de verdachten te identificeren en op te sporen.