"Toegegeven, mijn mama vroeg om een selfie"

"In tegenstelling tot Theon Greyjoy heb ik wel ballen aan mijn lijf en heb ik om een foto durven vragen." Deze dappere mededeling publiceerde Olivia Bowles op haar Instagramaccount bij een selfie van zichzelf met Alfie Allen, de acteur die Theon Greyjoy in "Game of thrones" vertolkt. Maar ze had niet gedacht dat deze de puntjes nog op de i zou zetten, tot hilariteit van het internet.

Alfie Allen speelt dus in de populaire tv-serie de rol van Theon Greyjoy, die onder meer als zijn 'alter ego' Reek de ene vernedering na de andere moest ondergaan en daarbij zelfs ontmand werd. Het inspireerde de 17-jarige Bowles, die de selfie nam in een restaurant in Londen, tot volgende toevoeging bij een selfie met de acteur:

Bowles had wellicht niet verwacht dat Allen in een reactie op de selfie enige correctie aan haar woorden zou toevoegen, namelijk dat niet zij, maar haar moeder om de selfie gevraagd had en dat zij dus blijkbaar ook géén ballen aan haar lijf had.

Reacties bleven niet uit op sociale media, zoals "That’s what you get for lying about the Ironborn", "There's nothing worse than a Greyjoy scorned", "Get rekt by Reek" of "Haha! Busted!!"

Olivia Bowles gaf daarna aan nieuwswebsite TheLadBible toe dat het haar mama was geweest die om de selfie gevraagd had: "Ik kon eerst niet geloven dat hij het was, met die gigantische trui en zijn haren helemaal verward. Ik heb dan een foto van hem aan mijn moeder getoond, want zij wist helemaal niet wie hij was. Toen hij aan een tafeltje ging zitten, riep mijn moeder hem plots toe: "Hé Alfie, mijn dochter is een grote fan van jou! Mag ze een selfie nemen?" Ik zou tenminste gewacht hebben tot hij gedaan had met eten, maar mijn moeder hield zich niet in."

"Zijn reactie ervaar ik niet als gemeen of dat hij me wil terechtwijzen. Ik vind ze vooral grappig na mijn eerdere kribbige opmerking. Mijn vrienden lachen me nu uit dat ik door juist Reek op mijn plaats gezet ben."