Chris Evans en hond Dodger, na 10 lange weken…

10 lange weken waren het in ieder geval geweest voor acteur Chris Evans, dat hij thuis afwezig was voor de opnames van een nieuwe film. En niet alleen voor hem. Ook zijn hond Dodger had zijn baasje Evans 10 weken moeten missen. Dat bleek vooral toen de 36-jarige acteur afgelopen weekend terug thuiskwam. Het filmpje van dat weerzien ging dan ook snel viraal.

Dodger kon het niet nalaten om Evans, vooral bekend door zijn rol als Captain America in gelijknamige bioscoopfilms en in onder meer een aantal “The avengers”-films, overdadig te likken, tot genot van de Twitterfans van Evans, die het filmpje bijna 350.000 liketen.

Dodger werd in april door Evans geadopteerd, tijdens de laatste opnames voor de film "Gifted". Evans toen op celebritywebsite People: "Die opnames gebeurden in een dierenasiel. Ik zag de honden en dacht: "Zijn die nu voor deze productie ingehuurd of zijn dit honden die je effectief kan adopteren?" Blijkbaar dat laatste, en toen ik deze 'dude' zag, vond ik dat die daar niet thuishoorde. Zoveel energie en zo’n lieverdje. Ik heb hem gewoon meegenomen. En nu spelen we, trainen we en slapen we zelfs samen."

Toen leidde dat tot ronduit positieve reacties op sociale media, en ook nu weer: