Antwerpse arbeiders vluchten boom in

Twee arbeiders van de groendienst Herentals zijn in een boom moeten vluchten toen de hoogtewerker waarmee ze aan de slag waren in brand vloog. 

In het centrum van Herentals waren twee arbeiders een boom aan het snoeien in de Molenvest, toen plots de hoogtewerker waar ze op stonden in brand vloog. De enige uitweg die de arbeiders zagen was in de boom vluchten die ze op dat moment aan het snoeien waren. Dat gebeurde op een hoogte van bijna 8 meter. 

De arbeiders waren aan de slag tegenover het politiekantoor, een aantal agenten zijn onmiddellijk de brand beginnen blussen in afwachting van de brandweer. De arbeiders werden daarop door de brandweer uit de boom gehaald. Om na te gaan of ze niet teveel rook hebben ingeademd, werden de mannen overgebracht naar het ziekenhuis.