Michelle Obama poseert als Beyoncé om haar te feliciteren

Naar aanleiding van de 36e verjaardag van Beyoncé poseerden een aantal celebrity’s op de manier zoals de zangeres dat doet in haar video "Formation", om haar op die manier geluk te wensen. Onder hen onder meer Kelly Rowland en Serena Williams, maar ook de vorige first lady van de VS, Michelle Obama. Ook zij liet zich tooien met de gigantische ketting, een al even gigantische hoed en 2 vlechten. Dat leverde een opmerkelijke foto op die men op sociale media wel wist te waarderen.

De vriendschap tussen beide vrouwen werd al duidelijk tijdens de eedaflegging van Barack Obama als president in 2009, toen Beyoncé optrad. Michelle Obama loofde de zangeres ook vaak op sociale media als zijnde een rolmodel voor meisjes en vrouwen.

Die vriendschap bevestigde Michelle Obama nu door, net als 17 andere meer en minder bekenden, Beyoncé te feliciteren met haar verjaardag, waarvoor ze dus "Formation-like" poseerde:

Op sociale media reageerde men alvast enthousiast:

Michaelle Obama was niet de enige die op deze manier Beyoncé feliciteerde. Ook onder meer dochter Blue Ivy, Michelle Williams, Serena Williams en Kelly Rowland poseerden als Beyoncé. Alle foto’s kunt u hier bekijken.

Bij de foto’s werd ook een link gepubliceerd om geld te doneren voor de slachtoffers van de recente stormen in de VS.