YouTube

Niels Destadsbader houdt reünie met Moora "Amika" Vanderveken in clip "Sara"

Niels Destadsbader en Moora Vanderveken acteren nog eens samen. Ze doen dat in de videoclip die hoort bij de nieuwste single van Destadsbader: "Sara".  "Ik had opgezocht hoe lang het geleden was dat we kusten in de Ketnetreeks "Amika", en dat was exact vijf jaar geleden. Eigenlijk vieren we een beetje 'onze jubilee'", zegt de populaire zanger in Het Laatste Nieuws.  

Niels Destadsbader en Moora Vanderveken speelden respectievelijk Olivier en Merel in "Amika", de populaire Ketnetreeks waarvan de eerste aflevering bijna 9 jaar geleden werd uitgezonden.  Voor zijn nieuwste clip "Sara" zocht Destadsbader nog een hoofdrolspeelster. "Ik zocht specifiek een meisje dat van girl next door kon worden omgetoverd tot een ongelooflijke klassedame", legt hij uit in Het Laatste Nieuws. Spontaan kwam de zanger bij vriendin/collega Moora Vanderveken uit en die antwoordde meteen "ja".

In maart hield een deel van de cast van "Amika" nog een mini-reünie om de geboorte van Otto te vieren, het zoontje van Veronique Leysen en Thomas Vanderveken.

Destadsbader en Vanderveken hier in "Amika"(2011-2012):

© Studio 100/Ketnet

Het gaat al een tijdje hard voor Destadsbader. De zanger won het voorbije jaar zijn eerste MIA (in de categorie Vlaams populair), de Radio 2 Zomerhit samen met Miguel Wiels voor "Skwon meiske" en hij opende het festival Werchter Boutique.